ONDERHOUD

WINTERSPORT

SKIKLEDING

SKI’S

SKISCHOENEN

SNOWBOARDS

ONDERHOUD

ONDERHOUD
Om optimaal ski/snowboard plezier te garanderen en de levensduur van het materiaal te verlengen is het belangrijk om deze in goede conditie te houden. Onze onderhoudsexperts prepareren jouw ski of snowboard met de nieuwste “ state of the art” apparatuur. Om onnodige tijdsdruk te voorkomen is het van belang om het materiaal tijdig voor onderhoud te brengen. Wij verzoeken je bij een snowboard vooraf de bindingen te verwijderen.

UITLEG ONDERHOUDSBEURTEN

BASIS SKI
Bij een kleine ski onderhoudsbeurt zullen uw ski’s eerst worden gereinigd en voorgeslepen. Daarna worden de staalkanten in de juiste hoek geslepen en wordt het belag voorzien van een goede structuur d.m.v. steenslijpen. Vervolgens worden de staalkanten getuned voor een goede grip en een makkelijk draaivermogen. Uiteindelijk worden uw ski’s voorzien van een warme wax laag en als finishing touch nog gepolijst.
Prijs: JR: € 20,00 en SR: € 27,50

TOTAAL SKI
Bij een grote ski onderhoudsbeurt zullen uw ski’s eerst worden gereinigd en ruw voorgeslepen zodat de diepere beschadigingen door de P-Tex Master worden dicht geperst. Vervolgens zal het overtollig vulmateriaal worden weggeslepen / vlak geslepen en wordt het belag weer voorzien van een goede structuur d.m.v. steenslijpen. Daarna worden de staalkanten geslepen en getuned voor een goede grip en makkelijk draaivermogen. Uiteindelijk worden uw ski’s voorzien van een warme wax laag en als finishing touch nog gepolijst.
Prijs: JR: € 30,00 en SR: € 37,50

BASIS SNOWBOARD
Bij een kleine snowboard super onderhoudsbeurt zal uw snowboard worden gereinigd en voorgeslepen. Daarna worden de staalkanten voorgeslepen en wordt het belag voorzien van de meest optimale vario structuur d.m.v. steenslijpen. Vervolgens worden de staalkanten radiaal getuned voor een extreem goede grip en nog meer draaivermogen. Uiteindelijk wordt uw snowboard voorverwarmd waarna ze twee keer worden voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.
Prijs: JR: € 30,00 en SR: € 35,00

TOTAAL SNOWBOARD
Bij een grote snowboard super onderhoudsbeurt zal uw snowboard eerst worden gereinigd en ruw voorgeslepen. Hierna worden de diepere beschadigingen door de P-Tex Master en eventueel hand opvul pistool dicht geperst. Vervolgens zal het overtollig vulmateriaal worden weggeslepen / vlak geslepen en het belag weer voorzien van de meest optimale vario structuur d.m.v. steenslijpen. Daarna worden de staalkanten geslepen en radiaal getuned voor een extreem goede grip en nog meer draaivermogen. Uiteindelijk wordt uw snowboard voorverwarmd waarna ze twee keer worden voorzien van een warme waxlaag en als finishing touch nog gepolijst.
Prijs: JR: € 37,50 en SR: € 42,50

Van 1 september tot 1 december hebben wij een totale onderhoudsbeurt voor uw ski’s of snowboard in de aanbieding! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Tel: 0522-251027.

OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 09.30 tot 18.00
Woensdag 09.30 tot 18.00
Donderdag 09.30 tot 18.00
Vrijdag 09.30 tot 21.00
Zaterdag 09.30 tot 17.00 

Kijk bij Contact voor de eerstkomende koopzondagen