SPORT IN STIJL

OVER JAN BRALTEN

SPORT IN STIJL

ONZE WINKEL

ONZE SERVICE

WERKEN BIJ JAN BRALTEN

SPORT IN STIJL
Jan Bralten staat voor sport in stijl. Onze sportkleding is functioneel, maar ook modieus. Prettig om in te sporten, maar ook trendy en bijdetijds. In onze sportwinkel vindt u collecties van merken die functionaliteit en mode met elkaar verbinden. Denk aan Bjorn Borg, Esprit en O’Neill. Ons uitgangspunt is comfortabele kleding met een trendy uitstraling. En dat vind je terug in onze winkel bij iedere sport.

Onze specialismes:

Sportfashion
Sportfashion betekent casual kleding met een sportieve knipoog. Met onze collectie casual kleding spelen we in op de laatste modetrends. De casual kwinkslag ziet u ook terug bij onze badkleding en indoorsporten, maar bijvoorbeeld ook bij tennis. Ga naar de pagina sportfashion voor meer informatie.

Voetbal
Op onze voetbalafdeling bieden wij de voetballiefhebber een complete voetbalervaring. Ons uitgebreide aanbod bestaat o.a. uit de nieuwste modellen voetbalschoenen van de bekende merken en replica voetbalshirts van alle topclubs en landen. Op de pagina voetbal leest u meer over wat wij de voetballer te bieden hebben.

Wintersport
Op onze wintersportafdeling vindt u een ruim assortiment van ski’s, snowboards, skischoenen, skikleding en meer. De afdeling is sfeervol aangekleed waardoor u helemaal in de juiste stemming komt. Uw wintersportseizoen begint met een bezoek aan Jan Bralten. Meer informatie over onze wintersportartikelen vindt u op de pagina wintersport.

Racketsport

Tennis, squash, badminton? Als u een racketsport beoefent en goed voor de dag wilt komen op de baan, dan begint uw voorbereiding met een bezoek aan Jan Bralten. Op het gebied van racketsport hebben we een uitgebreide collectie en dit combineren we met gericht advies waardoor u zeker zult slagen. Bezoek onze pagina racketsport voor ons eerste advies.

Bad & Beach
Jan Bralten heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echte badmodespecialist. De trends van nu spelen een belangrijke rol in ons assortiment. Dat bewijzen we keer op keer met de nieuwste collecties van gerenommeerde merken als Marlies Dekkers, Save the Queen, Cyell, Speedo en O’Neill. Meer informatie over deze afdeling vindt u op de pagina bad & beach.

Running
Bij Jan Bralten spelen we in op de ontwikkeling die running als sport doormaakt. De sport groeit in populariteit en ook de vraag naar goede running schoenen en kleding neemt toe. Op onze running afdeling vindt u specialisten die u helpen met gericht advies. Dat begint met een analyse van uw voeten. Hierover leest u meer op onze pagina running.

Hockey

Op het gebied van hockey heeft Jan Bralten veel te bieden. In ons hockeyassortiment zijn merken opgenomen als Dita, Grays, Stag, TK, Brabo en Reece. We bieden volop keuze in hockeysticks, hockeyschoenen en andere benodigdheden. Meer weten? Bezoek dan de pagina hockey.

Fitness
Het is belangrijk om uw fitness schoenen en kleding af te stemmen op uw activiteit. Jan Bralten weet dat als geen ander. Welke activiteit u ook doet, wij helpen u bij het vinden van de juiste kleding en schoenen. De merken in onze collectie combineren de functionaliteit met een trendy uitstraling. Op onze pagina fitness leest u hier meer over.

Overige
We bieden voor nog meer sporten alle passende benodigdheden. In ons assortiment vindt u ook een groot aanbod sportartikelen voor de sporten: darts, biljart, jeu de boules, berg-wandelsport, water en duiksport, wielersport, krachtsport, enz. Bekijk daarvoor ook onze pagina overige.