OVER JAN BRALTEN

OVER JAN BRALTEN

SPORT IN STIJL

ONZE WINKEL

ONZE SERVICE

WERKEN BIJ JAN BRALTEN

OVER JAN BRALTEN
Jan Bralten is al meer dan 68 jaar een begrip in de sportwereld. Een traditioneel familiebedrijf met een verhaal, vanaf het eerste uur gevestigd in Meppel maar met een verregaande regiofunctie. De winkel onderscheidt zich met een kwalitatief hoogwaardig assortiment, maar zeker ook door een persoonlijke en klantgerichte benadering. Zoals het een familiebedrijf betaamt! 

HISTORIE
Het verhaal begint in 1946, toen Jan Bralten Senior besloot om – naast fietsen – op 120 vierkante meter sportkleding en accessoires te gaan verkopen. In 1974 nam zoon Jan Bralten de winkel over met een ongeremde ambitie om de zaak naar een hoger niveau te tillen. Mét succes, kunnen we inmiddels zeggen. Talloze verbouwingen later staat er vandaag de dag een stijlvol pand met bijna 1000 m2 trendy winkelvloer vol toonaangevende merken. Niet voor niets is Jan Bralten uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende sportzaken van Noord-Nederland. De derde generatie heeft zich inmiddels aangediend. Aan Jan Junior Bralten de eer om de stijgende lijn van het familiebedrijf voort te zetten. 

JAN BRALTEN ANNO 2018
Sport- en funshoppen onder één dak in hartje Meppel. Jan Junior Bralten begrijpt als geen ander dat mode en functie onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en heeft daarop het gehele aanbod ingericht. Vanzelfsprekend kunt u terecht voor alledaagse sporten als voetbal, tennis, hockey, indoor en running, maar óók op het gebied van wintersport heeft de winkel een sterke naam opgebouwd. Geavanceerde apparatuur en een uitgebreide hardware collectie zorgen ervoor dat Jan Bralten Sport in Stijl voorop loopt. Met deskundige medewerkers die verstand van zaken hebben. Een kledingafdeling die met hoogwaardige merken als Goldbergh, Sportalm, Toni Sailer, Poivre Blanc, Luhta en 8848 Altitude óók voorop loopt als het gaat om wintersportmode. 

Met gerenommeerde badmodemerken als Seafolly, Sunflair, F**K, Cyell, Speedo en O’Neill heeft Jan Bralten zich door de jaren heen tevens ontwikkeld tot badmodespecialist. Bovendien is een belangrijke rol weggelegd voor lifestyle en casual, een segment dat tegenwoordig sterk overlapt met indoorsporten, badmode en zelfs met tennis. Merken als UGG, Björn Borg, Esprit, Nike, Adidas en O’Neill zijn immers nauwelijks nog weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld. 

Nieuwsgierig? Wees welkom en laat u vrijblijvend adviseren door enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. De koffie staat voor u klaar. 

Graag tot ziens bij ons in de winkel. 

Met sportieve groet, 

Jan Bralten, Sport in stijl