BAD & BEACH

ONZE SPORTEN

SPORT FASHION

VOETBAL

RACKETSPORT

BAD & BEACH

RUNNING

HOCKEY

FITNESS

OVERIGE SPORTEN

BAD & BEACH
Op het gebied van badmode is Jan Bralten al jaren dé specialist in de omgeving. We staan bekend om onze uitgebreide collectie badmode, voor zowel de vrouw als de man, waarmee we altijd de laatste modetrends volgen.

Mooie badmode voor iedere vrouw
Met merken als O’Neill, Protest, Shiwi, Speedo, WOW, Mila, Olympia en Tweka hebben we iedere vrouw heel wat moois te bieden. Ieder segment is er ook keuze in Mix en Match. Ieder seizoen hebben we een uitgebreide collectie badmode, zodat iedereen bij ons slaagt. We hebben de mooiste bikini’s en sportieve, comfortabele badpakken, in cupmaten A t/m G. Ook hebben we bijpassende pareo’s en de nieuwste en leukste zomerjurkjes. Bij Jan Bralten is shoppen voor badkleding een vermakelijke beleving waardoor u al een beetje in vakantiesferen komt. U wordt daarbij op een prettige manier geholpen door onze vriendelijke medewerksters.

Volop keuze in badmode voor mannen
Ook voor mannen hebben we een ruime collectie badmode. Zowel voor de fanatieke zwemmer als voor de strandbezoeker. Sportief, maar zeker ook stijlvol. Wilt u op vakantie goed voor de komen? Met onze trendy zwemshorts van o.a. O’Neill, Protest, Shiwi, Speedo, WOW, Mila, Olympia en Tweka bieden we volop keuze. Na een bezoek aan Jan Bralten gaat u met een goed gevoel op vakantie.

Slippers
Naast badkleding hebben wij ook een breed aanbod in slippers. Met merken als Reef, Havaianas, Ipanema, O’Neill en Teva kunt u volledig in stijl het strand op.

Kom eens langs in onze sportwinkel, en laat u verassen door onze uitgebreide, stijlvolle collectie badkleding.