WINTERSPORT

WINTERSPORT

SKIKLEDING

SKI’S

SKISCHOENEN

SNOWBOARDS

ONDERHOUD

WINTERSPORT
Bent u een wintersportliefhebber? Jan Bralten heeft ruimschoots aandacht voor alles wat met wintersport te maken heeft. Onze specialisten, zelf fanatieke wintersporters, weten precies hoe ze u kunnen helpen.

Wintersportkleding
Uw wintersportkleding moet aan bepaalde eisen voldoen. Daarom hebben wij uitsluitend wintersportkleding van de beste merken in huis. Modieus, functioneel en comfortabel!  

Wintersportkleding bij ons voldoet aan de volgende eisen:

  • waterafstotend / waterdicht.
  • goede ventilatie.
  • veel draagcomfort.
  • persoonlijke voorkeuren / eisen.

Op onze wintersportafdeling vindt u collecties van Goldbergh, Toni Sailer, 8848 Attitude, Bogner, Airforce, Luhta, Ice Peak, Falcon, Protest, Craft, Falke, etc… En dit is slechts een greep uit onze merken.  

Pijnvrij skiën door de juiste skischoenen
Als u dag in dag uit de skipiste opgaat, wilt u dit doen met skischoenen die comfortabel zitten. U wilt immers geen pijn voelen tijdens het skiën. Onze specialisten geven deskundig advies over de aanschaf van de juiste skischoenen. Zodat u pijnvrij kunt skiën of snowboarden. Onze medewerkers hebben ruimschoots kennis van zaken als het gaat om wintersportartikelen. Wanneer u langskomt op onze wintersportafdeling, gaan zij graag met u in gesprek om samen de beste skischoenen te vinden. Het is ook mogelijk om custom made skischoenen te laten maken met het Fischer Vacuum systeem. Gegarandeerd een perfecte pasvorm! Voor een perfect comfort en de ideale overbrenging van de schoen op de ski.

Advies op maat voor ski’s en snowboards
Op zoek naar een paar ski’s of een snowboard? Ook daarbij helpen wij u graag. Daarbij kijken we naar uw persoonlijke kenmerken. We letten op uw lengte, gewicht, ervaring en niveau. Ook overleggen we over uw techniek en over waar op de piste u het meeste te vinden bent. Met deze zorgvuldige aanpak zorgen we ervoor dat u de juiste hardware heeft voor uw wintersportvakantie.

Onderhoud voor uw ski’s en snowboards
Wij beschikken over een actuele en professionele werkplaats, alle info over onze werkplaats kunt u op deze pagina vinden.

OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 09.30 tot 18.00
Woensdag 09.30 tot 18.00
Donderdag 09.30 tot 18.00
Vrijdag 09.30 tot 21.00
Zaterdag 09.30 tot 17.00 

Kijk bij Contact voor de eerstkomende koopzondagen