ONS ASSORTIMENT

SQUASH

BADMINTON

TAFELTENNIS

TENNIS

HOCKEYSTICKS

HOCKEYSCHOENEN

SKISCHOENEN

SNOWBOARD

SCHAATSEN

RUNNINGKLEDING

OUTDOOR KLEDING

BERG WANDELSCHOENEN

Ons Assortiment

Squash 
Prince, Wilson, Dunlop zijn squashracketmerken die gevoerd worden in het assortiment van Jan Bralten Sport in Stijl. Het assortiment in rackets biedt voldoende voor de beginner, de recreant maar ook voor de prestatieve speler.

Badminton
Ook badminton is ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Jan Bralten Sport in Stijl.

Uiteraard zijn er kleding en indoorschoenen van diverse merken verkrijgbaar. Hierbij maken wij een voetanalyse met onze voetscan, zodat we deskundig advies op maat geven.

Tafeltennis 
Tafeltennis is een sport die veel recreatief maar ook prestatief beoefend wordt. Jan Bralten Sport in Stijl heeft diverse tafeltennis artikelen in het assortiment opgenomen. Ook zijn er tafeltennistafels te bestellen.

Tennis

Jan Bralten Sport in Stijl is groots in tennis. Een breed assortiment in kleding, hardwaren, schoenen en uiteraard rackets vormen de basis van een grote tennisafdeling. In een persoonlijk gesprek krijgt u in de winkel een vrijblijvend advies omtrent een racket, of wat u maar wenst. Wij zijn te allen tijde bereid om uw vragen te beantwoorden.

Hockeysticks
Wij verkopen hockeysticks van Dita, Grays, Stag, Brabo en Reece. Iedere speler kan bij ons terrecht. Onze enthousiaste en bekwame medewerkers helpen u graag aan de juiste stick.

Hockeyschoenen 
Wij hebben een ruime collectie hockeyschoenen. D.m.v. ons Fit For Feet systeem en onze vakbekwame medewerkers kunnen wij iedereen voorzien van de juiste schoenen.

Skischoenen

De skischoen is een van de belangrijkste onderdelen van een ski-uitrusting. Niet alleen kan een slecht passende of knellende skischoen je wintersportplezier aardig vergallen, maar het verhoogt ook de kans op vervelende blessures of botbreuken. De laatste jaren hebben de topmerken fors geinvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe materialen en systemen, waardoor de eigenschappen van skischoenen sterk verbeterd zijn.

Snowboards
Snowboarding is eigenlijk een verzamelnaam voor een aantal uiteenlopende vormen van snowboarden de zogenaamde (“riding styles”). We onderscheiden tegenwoordig de volgende riding styles: Park en Pipe Tricks en Jumps in de halfpipe of het snowpark.

Schaatsen Wij verkopen ook schaatsen. Wij voeren de merken:

  • Viking
  • Zandstra
  • Salomon
  • Atomic
  • Nijdam

Runningkleding

De sportkleding die je gaat gebruiken bij het hardlopen moet functioneel zijn. De eisen waaraan sportkleding moet voldoen, hebben te maken met het lichaam, het weer en de situatie

Outdoorkleding 
Ook met betrekking tot outdoor kleding is Jan Bralten Intersport het gehele jaar goed vertegenwoordigd. Merken als Nomad, McKinley, Luhta en Icepeak zijn onderdeel van een breed assortiment.

Berg wandelschoenen Jan Bralten Intersport is groots in outdoor/wandel schoenen. Merken die te vinden zijn in het assortiment zijn onder andere Lowa, Meindl, McKinley, Salomon, New Balance, Merrell, Hi-tec en Teva.

OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 09.30 tot 18.00
Woensdag 09.30 tot 18.00
Donderdag 09.30 tot 18.00
Vrijdag 09.30 tot 21.00
Zaterdag 09.30 tot 17.00 

Kijk bij Contact voor de eerstkomende koopzondagen