Wandelschoenen

Bereid je voor op de zomer!

Wandelschoenen

We hebben alles wat u nodig heeft om uw wandelervaring te optimaliseren.

Onze collectie wandelschoenen omvat een verscheidenheid aan modellen, van lichtgewicht en flexibele schoenen tot stevige en waterdichte wandelschoenen. We hebben schoenen voor zowel heren als dames, en voor verschillende soorten terrein, of u nu van plan bent om door de bergen te wandelen of door het bos. We hebben gerenomeerde merken als Lowa, Meindl en Merell

Daarnaast bieden we ook een breed scala aan wandelkleding, waaronder ademende shirts, gevoerde jassen, waterdichte broeken en accessoires zoals wandelstokken, rugzakken en petten. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn ontworpen om comfort en bescherming te bieden tijdens uw wandeltochten.

Nu 15% korting op de gehele collectie!

Kom gerust langs voor een goed advies.

OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 09.30 tot 18.00
Woensdag 09.30 tot 18.00
Donderdag 09.30 tot 18.00
Vrijdag 09.30 tot 21.00
Zaterdag 09.30 tot 17.00 

Kijk bij Contact voor de eerstkomende koopzondagen