Waar gaat jou volgende SUP trip heen?

Waar gaat jou volgende SUP trip heen?

Beeld jezelf in dat je rustig over het water glijdt, omringd door prachtige natuur en genietend van de zon op je gezicht. Dit is precies wat je kunt ervaren tijdens het stand-up paddling, oftewel suppen! Met een groot bord en een peddel, kun je op het water staan en genieten van een unieke en ontspannende ervaring. Suppen is niet alleen leuk en avontuurlijk, het is ook een geweldige manier om te trainen en te ontspannen. Of je nu een beginner of een ervaren sup’er bent, het is een activiteit die voor iedereen geschikt is. Waar wacht je nog op? Kom naar de winkel, wij hebben al een board te koop vanaf €399,=

ANDERE BLOGS

Badcollectie 2023

BADMODE 2023 Bereid je voor op de zomer...Onze prachtige badmode collectie van o.a. Shiwi, Protest, Olympia, Wow en...

Sportprijzen!

Wij verkopen sportprijzen voor verschillende sporten en evenementen. Onze sportprijzen zijn er in verschillende maten...
OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 09.30 tot 18.00
Woensdag 09.30 tot 18.00
Donderdag 09.30 tot 18.00
Vrijdag 09.30 tot 21.00
Zaterdag 09.30 tot 17.00 

Kijk bij Contact voor de eerstkomende koopzondagen