Ski-Mojo

Ski Mojo

Ski-Mojo

De Ski-Mojo is geschikt voor een grote doelgroep, maar degenen die er het meeste aan gaan hebben zijn skiërs met een mindere conditie of met problemen aan knie-, heup- of lage rugpijn. Wanneer je je hierin herkent en je jezelf afvraagt of skiën voor jou nog leuk is, dan raden wij je aan om eens langs te komen bij ons in de winkel en de ski Mojo te ervaren.
De Ski-Mojo is een exoskelet en ziet eruit als een uit z’n krachten gegroeide brace voor je knie. Het is gebaseerd op een veer die in de spijlen verwerkt is en zorgt o.a. voor extra uithoudingsvermogen en kracht.
Je stapt in een soort klimgordel en doet de brace met klittenband om. De buizen worden aan de schacht van je skischoen vastgemaakt. De veren hebben in eerste instantie nog geen effect (anders loop je als een soort Robocop rond), maar activeer je door een knop in te drukken. Dan gaat de veer werken. Die veer haalt eigenlijk de druk van je benen en knieën en zorgt ervoor dat je je minder hoeft in te spannen.

ANDERE BLOGS

Vriend Bralten Fitwalk 2023

Bereid je voor op de zomer en breng jezelf weer in shape. Met loop- en schoeiseladvies, maar ook personal trainers die...

Perfect passende skischoenen!

Zere voeten is gelukkig niet meer van deze tijd.Wij hebben de meest geavanceerde machines en skischoenen staan,...
OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 09.30 tot 18.00
Woensdag 09.30 tot 18.00
Donderdag 09.30 tot 18.00
Vrijdag 09.30 tot 21.00
Zaterdag 09.30 tot 17.00 

Kijk bij Contact voor de eerstkomende koopzondagen